Produkt został dodany do przechowalni - kliknij tutaj aby otworzyć przechowalnie
Produkt został usunięty z przechowalni
Wybrany produkt został dodany do koszyka
Wybrany produkt został usunięty z koszyka

Wpisz szukaną frazę w
pole poniżej

Wyświetl produkty
wybranego producenta




Polstar

Polstar

PPO Strzelce Opolskie

PPO Strzelce Opolskie
Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu

1.Osoba korzystająca z serwisu AGET - internetowy sklep BHP, ubrania robocze, buty robocze, fartuchy, Wojas, sklep BHP pozostaje anonimowa, do momentu kiedy nie zdecyduje sie ujawnić swojej tożsamości.
2. Informacje wysyłane na adres poczty elektronicznej autora serwisu lub za pomoca formularzy, znajdujacych sie w serwisie AGET - internetowy sklep BHP, ubrania robocze, buty robocze, fartuchy, Wojas, sklep BHP, mogą zostać opublikowane w serwisie. Z wyłączeniem informacji zawierajacych klauzule *nie do publikacji*.
3. Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. Z 1997r. Nr 133, poz. 883) serwis AGET - internetowy sklep BHP, ubrania robocze, buty robocze, fartuchy, Wojas, sklep BHP nie przetwarza danych osobowych.
4. Serwis AGET - internetowy sklep BHP, ubrania robocze, buty robocze, fartuchy, Wojas, sklep BHP nie udostępnia żadnych informacji osobom trzecim o uzytkownikach serwisu.
5. Informacje pochodzace z wszelkiego rodzaju ankiet, znajdujacych sie w serwisie, sa gromadzone i analizowane. Dotyczy to przede wszystkim danych o nazwach domen, z których lacza sie uzytkownicy serwisu, ilosci odsłon stron, ilosci wizyt i i służą ulepszeniu merytorycznej zawartości serwisu.
6. Nie ponosimy odpowiedzialnosci za polityke prywatnosci serwisów, do których bezposrednie linki znalazly sie na naszych stronach. Nie ujawniamy adresów poczty elektronicznej. Te, które posiadamy w zwiazku z adresowaną do nas korespondencja, wykorzystujemy wyłącznie w celu udzielenia ewentualnej odpowiedzi, lub, gdy zostaly zebrane za pomoca formularzy, dostarczenia subskrybentom Newslettera.
7. W celu zmiany lub usunięcia swoich danych, należy skorzystać z formularza Newslettera znajdujacego sie na glównej stronie serwisu, lub poinformować nas o tym poprzez formularz kontaktowy

Polityka prywatności cookies

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przechowywania i dostępu do informacji na urządzeniach Użytkownika za pomocą plików Cookies, służących do realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną żądanych przez Użytkownika.

I. Definicje podstawowe

1. Cookies - Cookies to niewielkie ‘pliki, zapisywane przez Twoją przeglądarkę internetową. Dzięki cookies strona sklepu pamięta Twoje preferencje przeglądania asortymentu. Pliki cookie nie pozwalają na identyfikcję Twoich danych osobowych. Pliki cookie nie mają wpływu na Twoje oprogramowanie ani sprzęt.

2. Sklep - oznacza sklep internetowy który oglądasz pod obecnym adresem www.aget.com.pl

3. Urządzenie - oznacza elektroniczne urządzenie które służy do uzyskania dostępu do sklepu internetowego.

4. Użytkownik - oznacza podmiot, na rzecz którego zgodnie z Regulaminem i przepisami prawa mogą być świadczone usługi drogą elektroniczną lub z którym zawarta może być Umowa o świadczenie usług drogą elektroniczną.

5. Administrator - oznacza Handel Hurtowy i Detaliczny AGET, 38-400 Krosno, ul. Pużaka 63b który świadczy usługi drogą elektroniczną oraz przechowuje i uzyskuje dostęp do informacji w urządzeniach Użytkownika.
II. Rodzaje stosowanych Cookies

1. Stosowane przez Administratora Cookies są bezpieczne dla Urządzeń Użytkownika. Nie jest możliwe przedostanie się do Urządzenia jakichkolwiek wirusów lub innego złośliwego oprogramowania. Pliki te pozwalają zidentyfikować oprogramowanie wykorzystywane przez Użytkownika i dostosować Sklep indywidualnie każdemu Użytkownikowi. Cookies zawierają niezbędne dane takie jak : adres www sklepu, czas przechowywania na Urządzeniu oraz przypisaną wartość potrzebną do działania sklepu.

2. Administrator wykorzystuje następujące typy plików Cookies:
a) Cookies sesyjne: są zlokalizowane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu wyłączenia przeglądarki internetowej. Zapisane w tych plikach Cookies informacje są po wyłączeniu przeglądarki usuwane z pamięci Urządzenia.

b) Cookies trwałe: są zlokalizowane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu ich skasowania. Wyłączenie przeglądarki internetowej lub wyłączenie Urządzenia nie powoduje ich trwałęgo usunięcia.

3. Cookies sesyjne oraz Cookies trwałe nie umożliwiają pobierania danych osobowych ani informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.

4. Użytkownik ma możliwość wyłączenia dostępu Sklepu do plików cookies na swoim Urządzeniu.

5. Wyłączenie dostępu Sklepu do plików cookies spowoduje, że koszystanie ze sklepu będzie możliwe z wyłączeniem funkcji które wymagają do poprawnej pracy istnienia plików cookies (Rejestracja, Logowanie, Wybór sposobu prezentacji asortymentu).

III. Cel stosowania Cookies

1. Administrator wykorzystuje pliki Cookies w celu Uwierzytelniania Użytkownika w Sklepie co umożliwia :
a) Wgląd Użytkownika we własne dane osobowe zgromadzone w bazie danych
b) Przeprowadzenie transakcji zakupu danego towaru

2. Administrator wykorzystuje Cookies pochodzące od serwisów trzecich w następujących celach:
a) Zbieranie ogólnych i anonimowych danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych należących do firmy Google. Administratorem danych jest Google Inc z siedzibą w USA

III. Prawa Użytkownika

1. Użytkownik może w kazdej chwili i w każdym czasie samodzielnie zmieniać ustawienia dotyczące przechowywania plików Cookies przez przeglądarkę internetową służącą do przeglądania zawartości Sklepu. Informacje szczegółowe o możliwości i sposobie włączania lub wyłączania obsługi Cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki.

2. Użytkownik ma prawo w każdej chwili usunąć pliki Cookies wykorzystująć do tego dostępne opcje w przeglądarce internetowej.


Ważne informacje
Witamy w naszym internetowym sklepie BHP. odzież robocza ochronna, buty robocze ochronne, rękawice robocze ochronne, wampirki fartuchy, buty profilaktyczne, odzież dla drwali, spodnie przeciwprzecięciowe gumofilce, moro tanio KROSNO JASŁO SANOK LESKO USTRZYKI
Ilość produktów w ofercie : 10102 Ilość użytkowników online: 4